CCTV-camera’s van UNV

Uniview heeft Nestor Company gekozen als partner voor ons land. Uniview is één van de pioniers en marktleiders op gebied van IP-videobewaking.

UNV cameras

IP-pionier

Met Uniview haalt Nestor Company niet zomaar een merk in huis. Het Chinese merk is in enkele jaren gegroeid tot de derde grootste speler van videobewaking in China en is wereldwijd één van de opkomende merken in de CCTV-wereld.

Focus op innovatie

Met meer dan 860 patenten op zijn naam is UNV misschien wel het meest innovatieve bedrijf voor videobewaking ter wereld.
47% van de werknemers zijn dan ook betrokken bij de R&D in één van de 4 R&D-centra dat het bedrijf telt en meer dan 15% van de omzet wordt dan ook opnieuw geïnvesteerd in R&D.
Dit resulteert in een aantal interessante functies en gepatenteerde technologieën die de efficiëntie van systemen aanzienlijk verhogen.
Zo beschikken vele camera’s van UNV over slimme functies zoals face recognition, scene change, crossing line detection, audio exerption, defocus detection…

Kostenbesparing van 75%

Een voorbeeld van een gepatenteerd technologie is de Ultra 265.
Dit zelf ontwikkeld compressiesysteem maakt een reductie mogelijk van opslag tot 95% in vergelijking met andere coderingsstandaardalgoritmen. Dit kan de gebruiker een kostenbesparing opleveren van 75%. En dit zonder verlies aan gegevens en kwaliteit!

True 120 dB/ WDR/ high dynamic range

De WDR-functie zorgt voor een duidelijk beeld met rijke details wanneer het wordt geconfronteerd met een scherp lichtcontrast, waardoor alleen donker of overbelicht beeld ontstaat. Uniview’s producten ondersteunen de capaciteit van 120dB WDR.
De hardware neemt hierbij 3 opnames op bij lage, gemiddelde en hoge waarden om zo tot een beter beeld te komen.

Defog

Uniview gebruikt de optische defog- en digitale defog technologie. Alle verloren details in mistig weer kunnen perfect worden gereproduceerd.

Starlight

Een andere vooruitstrevende oplossing van het merk is de Starlight-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om zelfs bij weinig licht (tot 0.0005 lux) scherpe kleurenbeelden te produceren. Dit zowel bij statische als bewegende scènes.

GDPR

Als eerste bedrijf in de beveiligingssector ondertekende Uniview een samenwerkingsovereenkomst met TÜV Rheinland om te werken aan de GDPR-certificering. De producten van UNV zijn dan ook ontworpen en gefabriceerd om te voldoen aan de principes van wettelijkheid, eerlijkheid en transparantie met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

Service

Als partner voor België & Nederland, koos UNV voor Nestor Company. U kunt bij ons dan ook terecht voor het ruime aanbod van UNV en deskundig advies door onze gespecialiseerde productmanagers.
In oktober organiseert Nestor Company trouwens een info-avond waar de installateurs kennis kunnen maken met de nieuwigheden van UNV. Contacteer ons om deze bij te wonen. Inschrijven is verplicht!

UNV IPC32

Download alvast de productcatalogus van UNV of contacteer ons voor een bepaalde productfiche :

Productbrochure 2018