Industriële zenders Sesam 800 (Akerströms)

Nieuw in ons assortiment zijn de industriële zenders en ontvangers ‘Sesam 800’. Deze serie van het merk Åkerströms is speciaal ontwikkeld voor extreme omstandigheden.

Åkerströms

Met meer dan 100 jaar ervaring is het Zweedse bedrijf Åkerströms de onbetwiste marktleider van radio remote controls in de Scandinavische landen. Het assortiment bestaat zowel uit kleine systemen als geavanceerde systemen voor de meest complexe toepassingen .

Sesam 800

De Sesam 800-serie is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in veeleisende en mobiele industriële omgevingen zoals het bedienen van deuren, poorten, verlichting, ventilatoren en mobiele toepassingen zoals off-road voertuigen en bosbouwmachines.

1 afstandsbediening voor 999 poorten

Er zijn 6 verschillende modellen van zenders. Dit gaat van een kleine 3-knop zender tot de XL-zender die tot 999 ontvangers kan aansturen!

Handig hierbij is de Sesam MC Manager. Dit is een configuratietool die de installatie, configuratie, testen en onderhoud van belangrijke installaties sterk vereenvoudigt.

sesam_800_Industry_Keyring

Ontvangers

Er zijn verschillende ontvangers beschikbaar, waaronder een exemplaar met LCD-display. Dit maakt het eenvoudig om nieuwe zenders en gebruikers uit het systeem toe te voegen of te verwijderen.

Opties zijn een geheugenkaart en een 4-cijferige pincode om de gegevens in de Sesam 800-ontvangers te beveiligen.

Communicatie in 2 richtingen en unieke codering

De zenders maken gebruik van de 869 MHz-frequentieband met communicatie in 2 richtingen. Een groen licht op de zender geeft een actief relais aan. Het systeem is gebaseerd op 16,7 miljoen unieke codes met een garantie dat er nooit 2 identieke zenders op de markt zullen zijn. Voor toepassingen met extra hoge beveiligingsvereisten kan de ontvanger worden geconfigureerd om een gecodeerde verificatie te gebruiken.

Niet gevoelig voor stof en water

De zenders zijn uitgerust met beschermrand in rubber.

De L99, L15, M6, S6 en de S3-zenders voldoen aan de beschermingsklasse IP 67.

De K3 beschikt over de IP 65-klasse en kan zonder onderbreking worden blootgesteld aan stof, vocht en water.

akerstroms water sesam 800