TECNOALARM

Eén van de marktleiders

Vanuit zijn hoofdkwartier in Turijn levert Tecnoalarm alarmsystemen aan een 30-tal landen in Europa, Afrika en het Midden Oosten.

Dit succes heeft het bedrijf te danken aan zijn hoogwaardige technologie, voortdurende innovatie en design.

De producten van Tecnoalarm zijn conform EN en beschikken zowel over het Belgische INCERT als het Nederlandse NCP-label .

Uiterst betrouwbaar

De producten van Tecnoalarm combineren reeds 35 jaar een betrouwbare werking met een grote gebruiksvriendelijkheid. Het assortiment is zeer ruim en is steeds afgestemd op elkaar. Zo kan ieder alarmsysteem uitgebreid worden met diverse draadloze detectoren, rookmelders, bedienpanelen of extra domoticafuncties. Nu maar ook in de toekomst.

gebouw tecnoalarm
tecnoalarm incert
UTS-4-3

Vanop afstand controleerbaar

Bij Tecnoalarm maakt men gebruik van vooruitstrevende, gepatenteerde technologieën die zowel de installateur als de gebruiker unieke voordelen bieden.

  • RSC-tecnologie

Zo biedt de RSC-technologie (Remote Sensitivity Control) de installateur de mogelijkheid om via internet een diagnose van het systeem uit te voeren. Dit zorgt voor een vermindering van 70% van de kosten en de tijd die nodig is voor de bekabeling.

  • RDV-technologie

De gepatenteerde RDV-technologie (Remote Digital Verification) biedt de gebruiker dan weer de mogelijkheid om bij een alarmmelding eenvoudig te controleren indien de inbraak daadwerkelijk is.

RDV zorgt ervoor dat het alarmsignaal van de bewegingsmelder wordt omgezet in een geluidsignaal dat in verhouding staat met de gedetecteerde beweging. Zo kan de gebruiker in real-time nagaan of de schuldige de kat is of er ongewenst bezoek is in zijn eigendom.

app tecnoalarm

Zoals Ferrari

Naast de uitgebreide mogelijkheden beschikken de alarminstallaties ook over een aantrekkelijk design.

Tecnoalarm deed hiervoor beroep op het bekende Italiaanse bureau Pininfarina dat o.a. reeds werkte voor prestigieuze merken als Ferrari en Maserati. Dankzij hun modern ontwerp maakt het alarmsysteem helemaal deel uit van het interieur van de gebruiker.

In België en Nederland heeft Nestor Company een groep van installateurs geselecteerd die het merk in hun regio mogen verdelen. Hebt u interesse om u te onderscheiden van uw concurrenten ? Neem dan contact met ons om Tecnoalarm beter te leren kennen.