Download nu de nieuwe versie van V2 APPTOOL

V2 heeft enkele aanpassingen aangebracht aan zijn APP. De nieuwe versie is nog intuïtiever en efficiënter. Deze kan men zowel downloaden in de Play store als de Apple store.

Dankzij de V2APPTOOL kan men de besturing op een eenvoudige manier met de smartphone programmeren en instellen. Het enige wat u hoeft te doen is de BT-01 Bluetooth-Module aan te sluiten op de V2-besturingseenheid (met ADI-poort) en de app te downloaden.

Deze app is beschikbaar zowel voor android als voor iOs.

Mogelijkheden van de V2APPTOOL

Met de App kan men de verschillende parameters van de besturingseenheid op een zeer eenvoudige manier configureren. Het is ook mogelijk de standaardparameters te laden, de huidige configuratie uit te lezen of een eerdere configuratie te laden.

Met gebeurtenissenlogboek

Bovendien geeft V2APPTOOL u de mogelijkheid om direct toegang te krijgen tot de gebeurtenissenlogboek van de besturingseenheid (gebeurteniscode, beschrijving van de gebeurtenis, status van de poort op het moment dat de opgenomen gebeurtenis plaatsvond). Men kan ook nieuwe firmware voor de besturingseenheid downloaden en installeren, waarbij men alle gegevens op een speciale cloudservice opslaat.

Wilt u de nieuwe versie van de V2APPTOOL proberen?

Download het hieronder en neem een kijkje in de snelgids!