Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken

Videx is één van de  Europese marktleiders op het gebied van parlofonie en videofonie. Het Italiaanse merk staat garant voor betrouwbare producten met een zeer lange levensduur.

 

Veelzijdige toepassingen

Videx beschikt over een zeer ruim assortiment intercom-producten die geschikt zijn zowel voor bedrijven, parkeergarages als voor particulieren.

Deze producten kunnen als stand-alone gebruikt worden maar ook in combinatie met een codepaneel.

De installateur heeft hierbij de keuze tussen een breed assortiment van modulaire systemen en vele kant-en-klare kits.

 

Hoge kwaliteit

Videx staat synoniem voor een hoge graad van betrouwbaarheid en zeer lange levensduur.

De fabrikant maakt dan ook enkel gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit.

Zo zijn de camera’s van de buitenposten van het CCD-type met een resolutie van minimum 380 à 420 ‘tv lines’. Ze beschikken ook allemaal over de  ‘day/night’-functie.

Bij gebrek aan licht geven ze een zwart/wit beeld en tijdens de dag een kleurenbeeld.

Ook in de binnenkant van de toestellen primeert kwaliteit. De intercomsystemen van Videx zijn voorzien van de laatste microprocessortechnieken en hoogwaardige elektronische onderdelen.

Videx Benelux In België en Nederland wordt Videx verdeeld door Nestor Company (Videx Benelux). De professionele installateurs kunnen er niet enkel terecht voor een compleet assortiment van intercomproducten, maar kunnen steeds beroep doen op de vele diensten dat het bedrijf aanbiedt. Zo helpen de productspecialisten van Nestor Company hun klanten o.a. met technische ondersteuning, opleidingen, assistentie op de werf en projecten.  Regelmatig organiseert Nestor Company ook trainingen over de Videx Kits en Videx Modulair. Hebt u hiervoor interesse ? Meer info over deze opleidingen vindt u hier.
6700 serie Videx
Videx 6400
vkk2701

Sinds 1985 biedt het Italiaanse V2 geïntegreerde oplossingen aan voor de automatisering en dit zowel voor residentiële en industriële toepassingen.

In 30 jaar tijd heeft het bedrijf zich kunnen onderscheiden door zijn innoverende producten en de betrouwbaarheid ervan.

86% van de productie wordt geëxporteerd naar meer dan 40 landen. V2 beschikt over 7 vestigingen in de wereld.

Naast de hoofdzetel in Turijn, beschikt de fabrikant over vestigingen in Azië en de 3 grootste Europese markten (Spanje, Frankrijk en Portugal) en 2 opkomende Afrikaanse landen (Marokko en Tunesië).

racconigi_hoofdzetel_V2
assortiment v2

V2 beschikt over een ruim assortiment van openers voor poorten, garagedeuren en screens :

 • 15 verschillende types van schuifpoortopeners van 200 tot 400 kg en in verschillende uitvoeringen
 • draaipoortopeners, zowel buitenshuis als ondergrondse voor vleugels van max. 6m
 • verschillende garagepoortopeners van 8 tot 20m²
 • openers voor automatische deuren
 • 12 verschillende types motoren van buismotoren voor rolluiken, zonwering…
 • 15 verschillende types van sturingen
 • Solar powerkit “Eco-logic”

Eén van de marktleiders

Vanuit zijn hoofdkwartier in Turijn levert Tecnoalarm alarmsystemen aan een 30-tal landen in Europa, Afrika en het Midden Oosten.

Dit succes heeft het bedrijf te danken aan zijn hoogwaardige technologie, voortdurende innovatie en design.

De producten van Tecnoalarm zijn conform EN en beschikken zowel over het Belgische INCERT als het Nederlandse NCP-label .

Uiterst betrouwbaar

De producten van Tecnoalarm combineren reeds 35 jaar een betrouwbare werking met een grote gebruiksvriendelijkheid. Het assortiment is zeer ruim en is steeds afgestemd op elkaar. Zo kan ieder alarmsysteem uitgebreid worden met diverse draadloze detectoren, rookmelders, bedienpanelen of extra domoticafuncties. Nu maar ook in de toekomst.

gebouw tecnoalarm
UTS-4-3

Vanop afstand controleerbaar

Bij Tecnoalarm maakt men gebruik van vooruitstrevende, gepatenteerde technologieën die zowel de installateur als de gebruiker unieke voordelen bieden.

 • RSC-tecnologie

Zo biedt de RSC-technologie (Remote Sensitivity Control) de installateur de mogelijkheid om via internet een diagnose van het systeem uit te voeren. Dit zorgt voor een vermindering van 70% van de kosten en de tijd die nodig is voor de bekabeling.

 • RDV-technologie

De gepatenteerde RDV-technologie (Remote Digital Verification) biedt de gebruiker dan weer de mogelijkheid om bij een alarmmelding eenvoudig te controleren indien de inbraak daadwerkelijk is.

RDV zorgt ervoor dat het alarmsignaal van de bewegingsmelder wordt omgezet in een geluidsignaal dat in verhouding staat met de gedetecteerde beweging. Zo kan de gebruiker in real-time nagaan of de schuldige de kat is of er ongewenst bezoek is in zijn eigendom.

app tecnoalarm

Zoals Ferrari

Naast de uitgebreide mogelijkheden beschikken de alarminstallaties ook over een aantrekkelijk design.

Tecnoalarm deed hiervoor beroep op het bekende Italiaanse bureau Pininfarina dat o.a. reeds werkte voor prestigieuze merken als Ferrari en Maserati. Dankzij hun modern ontwerp maakt het alarmsysteem helemaal deel uit van het interieur van de gebruiker.

In België en Nederland heeft Nestor Company een groep van installateurs geselecteerd die het merk in hun regio mogen verdelen. Hebt u interesse om u te onderscheiden van uw concurrenten ? Neem dan contact met ons om Tecnoalarm beter te leren kennen. 
tecnoalarm incert

In 25 jaar tijd is SEA uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van automatisatie van deuren en poorten.

Als één van de weinige bedrijven op de markt biedt SEA zowel hydraulische als electromechanische producten met industriële kwaliteitsstandaards.
Naast deze belangrijke troef, kan SEA zich nog op verschillende manieren differentiëren van zijn concurrenten:

 • Ruim assortiment van 220V en 24V hydraulische openers
 • Eigen productie: zo kan SEA zich steeds flexibel opstellen tov de noden van de markt en steeds de kwaliteit van zijn producten garanderen.
 • Dubbele productlijnen: hydraulisch en electromechanisch
 • Gecertificeerde producten volgens normen EN 12543, EN 12445 en het Amerikaanse UL 325 (als één van de weinige bedrijven)
field grease SEA

Scharnieren, wielen, profielen, geleiders, eindsteunen, stoppen… Het gamma van Rolling Center bevat een uitgebreid assortiment van 1200 toebehoren voor hekkens.

Reeds 40 jaar ontwikkelt en produceert Rolling Center innovatieve kwaliteitsproducten. Innovatie zit in het DNA van het Italiaanse bedrijf.

Het resultaat is dat de producten steeds evolueren en nieuwe oplossingen het leven zien volgens de noden van de markt.  Rolling Center is dan ook aanwezig op alle continenten: van Oceanië tot Amerika.

rolling center assortiment
rolling center evolutie

Sinds 1991 ontwikkelt en produceert het ARH innovatieve software en apparaten voor nummerplaatherkenning.

Ongeveer 2500 partners wereldwijd doen beroep op de knowhow van ARH inzake het verwerken van beelden en data. ARH is dan ook één van de meest invloedrijkste firma’s op de wereldmarkt veiligheids- en verkeerstechnische informatiesystemen.

De diverse herkenningstechnologiën worden gebruikt op elk continent. In landen zoals Australië tot Brazilië en van Saudi Arabië tot Korea.

arh nummerplaatsherkenning nestor company
 • Hoofdzetel:  Boedapest, Hungarije (EU), Innovatie Center: Perbal, Hungarije, USA office: Clearwater, FL
 • Aantal installaties ANPR/LPR wereldwijd: 50 000
 • 5 keer winnaar van de “Technology Fast 50 Central Europe”- prijs van Deloitte
 • Certificaten : ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 27001:2005

SIMON RWA is een pionier in elektrisch gestuurde rook- en warmteafvoersystemen.

Aan het einde van de jaren ’60 legde de Duitse ingenieur Heinz Stöhr de basis van het bedrijf door elektromotoren te gebruiken in plaats van pneumatische of hydraulische systemen.
Zijn enthousiasme mondde uit in innovatieve producten en werd vertaald in de slogan van het bedrijf: “Enthusiasm meets Technology”. Een enthousiasme die veel installateurs overal in Europa delen.

simon rwa

XPR is een Europees bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zowel mechanische als elektronische toegangscontrolesystemen.

Ondersteund door diverse internationale onderzoeks-en ontwikkelingscentra ontwikkelde het merk door de jaren heen diverse innovatieve producten met  gepatenteerde technologieën.

Het assortiment is zeer ruim en gaat van elektromagneten, codeklavieren, aanraakschakelaars tot kaartlezers, proximityschakelaars en biometriesystemen.

Deze producten zijn vaak verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en functionaliteiten. Dit biedt de installateurs en architecten de kans om bijpassende, stijlvolle drukknoppen of codeklavieren te kunnen aanbieden.

xpr toegangscontrole acces

Reeds 25 jaar ontwikkelt en produceert het Westvlaamse Locinox een volledig gamma van mechanische en elektromechanische producten voor de poort- en hekwerkindustrie.

De expertise van Locinox ligt vooral bij het hang- en sluitwerk. De KMO wil dan ook internationaal de allerbeste zijn in die nichemarkt.

Het gamma is zeer breed en bestaat o.a. uit:

 • sloten
 • poortsluiters
 • slotvangers
 • scharnieren
 • poortvangers
 • grondgrendel en grondstop

Kwaliteit & innovatie

Locinox zet in op kwaliteit en innovatie. Er wordt dan ook zoveel mogelijk RVS en aluminium gebruikt. Indien de fabrikant verplicht is om staal te gebruiken, wordt deze warmbadgegalvaniseerd. Daarmee krijgt het een dikke zinklaag en dus de beste roestbescherming.

Bovendien worden jaarlijks nieuwe octrooien aangevraagd zodat innovaties een blijvend competitief voordeel kunnen opleveren.

Prijslijst Locinox

Nestor Company verdeelt alle producten van Locinox.

Omdat dit een groot aantal is, staan deze niet in onze standaard prijslijst maar beschikken we over een aparte prijslijst van de Locinox-producten.

Contacteer uw vertegenwoordiger voor deze prijslijst of download hieronder de catalogus.

Sinds begin 2015 verdeelt Nestor Company ook het Duitse elektronisch identificatie- en sluitsysteem Safe-O-Tronic.

Dit systeem combineert een pincode met contactloze RFID-technologie. Zelfs afsluiten per mobiele telefoon is dankzij de NFC-technologie mogelijk bij bepaalde modellen.

Bovendien kan je er nummers en/of een logo op aanbrengen. Ideaal voor kasten, kluizen en deuren van hotels, ziekenhuizen, universiteiten, scholen of industrie- en overheidsgebouwen

safe o tronic
SAFE O TRONIC

Perco ontwikkelt en produceert hoogwaardige toegangssystemen zoals draaitrommels, draaikruisen en draaihekkens.

Het merk staat bekend om zijn kwaliteit in meer dan 80 landen wereldwijd. De producten voldoen dan ook aan de internationale ISO 9001:2015 standaard en genieten van een garantietijd van 5 jaar.

 • 28 jaar ervaring in de security-wereld
 • 23,000 m² productieruimte en burelen
 • team van meer dan 500 gekwalificeerde specialisten
 • sales netwerk van meer dan 400 bedrijven wereldwijd

Breed gamma van voedingen

Reeds 30 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt KERT elektrische voedingen overal ter wereld.
In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid en omvat het ook :

 • éénfasige en driefasige omvormers
 • noodvoedingen
 • spanningsstabilisatoren
 • frequentieomzetters
 • acculaders

De kernactiviteit van het bedrijf blijft evenwel de voedingen. Dit is dan ook de reden dat de industriële en modulaire DIN-serie nog steeds volledig zelf worden vervaardigd in de Italiaanse fabriek van het bedrijf.

Degelijkheid en design

De producten van KERT staan garant van degelijkheid en betrouwbaarheid. Bovendien mikt het merk sterk op innovatie en design. De elegante, vloeibare lijn van de noodstroomvoorzieningen is hier een mooie illustratie van.

Kwaliteitsnormen

Om zijn prestaties op de binnenlandse en internationale markten te optimaliseren, heeft KERT besloten te voldoen aan de UNI EN ISO 9001 normen. In de komende jaren heeft het Italiaanse bedrijf als doel de meest recente UNI EN ISO 9001: 2015 certificering te verkrijgen.
KERT heeft bovendien ook het ‘Certification of Quality System’ ontvangen van de DNV, één van de meest bekende internationale controleorganen. Dit is slechts één van de bewijzen dat installateurs vertrouwen mogen hebben in de producten van het merk.

KERT
kert TRK206
TRA840_00

Sedert 1968 ontwerpt en produceert het Japanse merk Hotron sensoren voor automatische deuren.

Het gamma is zeer ruim en telt zowel activatie-, beveiligings- als combinatiedetectoren voor industriële poorten en draai-en schuifdeuren.

De hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd in Tokio en de producten zijn dan ook ontwikkeld volgens de strenge Japanse kwaliteitsstandaarden en de nieuwste EN 16005 norm.

Gereputeerde firma’s overal ter wereld zijn alvast overtuigd door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Enkele troeven van de producten van Hotron:

 • Compleet assortiment
 • 5 jaar garantie
 • Snelle plaatsing: éénvoudige instellingen en standaard configuratie reeds ingesteld
 • Betrouwbaarheid: werkt zonder problemen van -25°C tot +55°C
 • Unieke ‘door learn-functie’
 • Handleidingen in het Nederlands
lusdetector hotron

RIB is een Italiaanse fabrikant van automatische systemen voor poorten, hekkens en rolluiken.

Het toonaangevend bedrijf werd in 1971 opgericht als antwoord op de veeleisende eisen van de militaire sector.

Deze afkomst is nog steeds merkbaar : de producten van RIB kunnen tegen een stootje! De motoren van het merk behoren dan ook tot de meest krachtige ter wereld en zijn in staat om tot 12 ton in beweging te brengen.

Enkele voorbeelden van producten:

 • Draaihekopeners: King en Prince
 • Schuifhekopeners: KR500,KR800, Super…
 • Slagbomen: President, Park, Rapid, Industrial,…
RIB motoren
RIB SLAGBOOM

Gard is een Europees merk van elektronicaproducten.

Het gamma van Gard is zeer compleet en beslaat zowel CCTV-, toegangscontrole- als intercomoplossingen. Deze beveiligingsproducten worden zorgvuldig geselecteerd door onze productspecialisten voor hun voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuwe CCTV-reeks

Na een nieuwe reeks AHD-camera’s te hebben geïntroduceerd, werd het assortiment onlangs uitgebreid met 2 reeksen IP-camera’s: een basic en een premiumreeks. Natuurlijk werd ook de bijhorende DVR’s en accessoires aangeboden.

Gard is verkrijgbaar bij enkele bevoorrechte partners in de Benelux en Frankrijk.

Vektor is een Europees merk van automatisatieproducten. Deze producten kenmerken zich door een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding en bieden vaak een oplossing voor specifieke problemen.

Eén van de paradepaardjes van Vektor, is de CUD-reeks. (zie foto)

Die reeks elektromechanische openers voor draaipoorten bestaan ook in een compacte uitvoering zodat ze bijna onzichtbaar tegen een stalen hekpaal bevestigd kunnen worden.

Een andere succesvolle reeks van Vektor zijn de asmotoren Axe. Dit assortiment van een tiental kwalitatieve asmotoren kan vervolledigd worden met een aantal toebehoren zoals een sturing, kabel en toebehoren. Bovendien kan de installateur de sturing van deze motor laten personaliseren met zijn eigen logo.

STU4116
cud100 vektor
Graag nodigen we onze klanten uit voor onze nieuwjaarsreceptie!

Zich inschrijven kan tot nu dinsdag…