Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken
Thumb Merken

Uniview is één van de pioniers en marktleiders op gebied van IP-videobewaking. Het assortiment van UNV bevat een compleet gamma van IP-camera’s, NVR’s, encoders, een decoder, client software en een handige app.

UNV cameras

IP-pionier

Uniview werd opgericht in 2005 opgericht als joint venture door Huawei en 3Com. Net zoals Hikvision en Dahua is het gevestigd in Hangzhou.
Sinds zijn oprichting koos Uniview resoluut de kaart van IP. Het groeide snel uit tot de derde grootste speler van videobewaking in China en is wereldwijd één van de meest opkomende securitymerken.

Focus op innovatie

Dit succes heeft het bedrijf te danken aan een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en een continue investering in onderzoek en ontwikkeling.
Met meer dan 860 patenten op zijn naam is UNV misschien wel het meest innovatieve bedrijf voor videobewaking ter wereld.
47% van de werknemers zijn dan ook betrokken bij de R&D in één van de 4 R&D-centra dat het bedrijf telt en meer dan 15% van de omzet wordt dan ook opnieuw geïnvesteerd in R&D.
Dit resulteert in een aantal interessante functies en gepatenteerde technologieën die de efficiëntie van systemen aanzienlijk verhogen.
Zo beschikken vele camera’s van UNV over slimme functies zoals face recognition, scene change, crossing line detection, audio exeption, defocus detection…

Kostenbesparing van 75%

Een voorbeeld van een gepatenteerd technologie is het Ultra 265. Dit zelf ontwikkeld compressiesysteem maakt een reductie mogelijk van opslag tot 95% in vergelijking met andere coderingsstandaardalgoritmen. Dit kan de gebruiker een kostenbesparing opleveren van 75%. En dit zonder verlies aan gegevens en kwaliteit!

Starlight

Een andere vooruitstrevende oplossing van het merk is de Starlight-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om zelfs bij weinig licht (tot 0.0005 lux) scherpe beelden te produceren. Dit zowel bij statische als bewegende scènes en slechts met slechts één klik.

True 120 dB/ WDR/ high dynamic range

De WDR-functie zorgt voor een duidelijk beeld met rijke details wanneer het wordt geconfronteerd met een scherp lichtcontrast, waardoor alleen donker of overbelicht beeld ontstaat. Uniview’s producten ondersteunen de capaciteit van 120dB WDR.
De hardware neemt hierbij 3 opnames op bij lage, gemiddelde en hoge waarden om zo tot een beter beeld te komen.

Defog

Uniview gebruikt de optische defog- en digitale defog technologie. Alle verloren details in mistig weer kunnen perfect worden gereproduceerd.

GDPR

Als eerste bedrijf in de beveiligingssector ondertekende Uniview een samenwerkingsovereenkomst met TÜV Rheinland om te werken aan de GDPR-certificering. De producten van UNV zijn dan ook ontworpen en gefabriceerd om te voldoen aan de principes van wettelijkheid, eerlijkheid en transparantie met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

Service

Als partner voor België & Nederland, koos UNV voor Nestor Company. U kunt bij ons dan ook terecht voor het ruime aanbod van UNV en deskundig advies door onze gespecialiseerde productmanagers.
In oktober organiseert Nestor Company trouwens een info-avond waar de professionele CCTV-installateurs kennis kunnen maken met de nieuwigheden van UNV.
Download hier de productcatalogus van UNV:

 

Productbrochure 2018

UNV IPC32

SIMON PROtec (vroeger SIMON RWA) is een pionier in elektrisch aangedreven systemen voor rook- en warmteafvoerventilatie (SHEV). Het Duitse merk biedt zowel producten voor rook- en warmteafvoer als een eigen systeem van rook-en brandgordijnen aan.

Made in Germany

Aan het einde van de jaren 60 legde ingenieur Heinz Stöhr de basis voor zijn bedrijf door elektrische motoren te gebruiken in plaats van pneumatische of hydraulische systemen.
In de afgelopen 40 jaar brachten talloze revolutionaire ideeën en buitengewone oplossingen een breed assortiment op gebied van RWA voort.

SIMON PROtec

Dit assortiment werd 15 jaar vervolledigd met een eigen systeem voor rook- en brandgordijnen. Omdat deze markt sterk groeit, werd beslist om de firma om te dopen tot SIMON PROtec. Deze naam staat dan ook voor een breed assortiment van producten voor brandpreventie, ontwikkeld en geproduceerd in Beieren.

Rookventilatie en warmteafvoer

Nestor Company verdeelt het assortiment van rookventilatie en warmteafvoer van SIMON PROtec in België en Nederland.

Dit assortiment bestaat uit :

 • lineaire openers
 • kettingopeners
 • sturingen voor raam-en koepelopeners
 • motoren EN 1210/2
 • toebehoren

Het assortiment van rook- en brandgordijnen van SIMON PROtec staat niet vermeld in onze prijslijst en webshop.

Voor meer informatie over dit systeem kunt u ons steeds contacteren. 

simon rwa
web_shev_flap simon protec rwa
zve-uni-i simon protec rwa

IPR (Italiana Porte Rapide) ontwikkelt en produceert een breed gamma van snellooppoorten. Deze poorten zijn geschikt voor elke ruimte en kunnen op verzoek van de klant worden gepersonaliseerd.

 

Gespecialiseerd in snellooppoorten

Het assortiment van IPR bestaat uit snellooppoorten voor alle toepassingen. Zo zijn er ‘zelfherstellende’ poorten, poorten die bestand zijn tegen windsnelheden tot 130 km / u en versies speciaal ontwikkeld voor koude ruimtes. Iedere poort kan bovendien gepersonaliseerd worden via  of een breed scala aan frames, gordijnkleuren, vensters of bedrukkingen.

Run IPR snellooppoort porte rapide

Run

De oprolbare snellooppoort Run is een zeer goede oplossing voor kleine en middelgrote openingen.
Voor extra stabiliteit en windbelasting, zijn verstevigers in het gordijn aangebracht. Snelheid: max.1.2 m/s. 

Run-IPR-ENG

Flexirun porte rapide IPR snellooppoort

Flexirun

Geen schade meer mogelijk bij deze FlexirunDeze snellooppoort is beschikt namelijk over een zelfherstellend gordijnsysteem zodat een eventuele botsing met paletwagen niet veel gevolgen heeft. 

Naargelang de toepassing, bestaat de Flexirun in een aantal versies: 

 • Flexifood: poort speciaal ontwikkeld voor de voedingsindustrie. Met frames in RVS of kunststof. Gemakkelijk te openen (hygiëne)

 • Flexithrough: poort met nood-uitgang. Het gordijn beschikt over een horizontale en een verticale uitsnijding die via Velcro strips aan elkaar vastzitten.

 • Flexicold: poort ontwikkeld om 2 koude ruimtes van elkaar te scheiden

 • Flexidual: snellooppoort + gemotoriseerde rolluik in slechts één frame

 • Flexiclean: Flexirun speciaal voor clean rooms

Flexirun-IPR-ENG 

 

Gigabelt IPR porte rapide snellooppoort

Belt

Deze snellooppoort is de ideale oplossing voor grote openingen waar een grote windload wordt vereist. Ook hier zijn er verschillende versies verkrijgbaar:

 • Beltcold : snellooppoort om een koude kamer te scheiden met een kamer met een positieve temperatuur

 • GigaBelt: dit model is speciaal ontworpen voor openingen groter dan 20m of 10m hoog.

 

 

Belt-IPR-ENG

Videx is één van de  Europese marktleiders op het gebied van parlofonie en videofonie. Het Italiaanse merk staat garant voor betrouwbare producten met een zeer lange levensduur.

 

Veelzijdige toepassingen

Videx beschikt over een zeer ruim assortiment intercom-producten die geschikt zijn zowel voor bedrijven, parkeergarages als voor particulieren.

Deze producten kunnen als stand-alone gebruikt worden maar ook in combinatie met een codepaneel.

De installateur heeft hierbij de keuze tussen een breed assortiment van modulaire systemen en vele kant-en-klare kits.

 

Hoge kwaliteit

Videx staat synoniem voor een hoge graad van betrouwbaarheid en zeer lange levensduur.

De fabrikant maakt dan ook enkel gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit.

Zo zijn de camera’s van de buitenposten van het CCD-type met een resolutie van minimum 380 à 420 ‘tv lines’. Ze beschikken ook allemaal over de  ‘day/night’-functie.

Bij gebrek aan licht geven ze een zwart/wit beeld en tijdens de dag een kleurenbeeld.

Ook in de binnenkant van de toestellen primeert kwaliteit. De intercomsystemen van Videx zijn voorzien van de laatste microprocessortechnieken en hoogwaardige elektronische onderdelen.

Videx Benelux In België en Nederland wordt Videx verdeeld door Nestor Company (Videx Benelux). De professionele installateurs kunnen er niet enkel terecht voor een compleet assortiment van intercomproducten, maar kunnen steeds beroep doen op de vele diensten dat het bedrijf aanbiedt. Zo helpen de productspecialisten van Nestor Company hun klanten o.a. met technische ondersteuning, opleidingen, assistentie op de werf en projecten.  Regelmatig organiseert Nestor Company ook trainingen over de Videx Kits en Videx Modulair. Hebt u hiervoor interesse ? Meer info over deze opleidingen vindt u hier.
6700 serie Videx
Videx 6400
vkk2701

Op de website van Videx vindt u nog extra catalogi van het merk.

Sinds 1985 biedt het Italiaanse V2 geïntegreerde oplossingen aan voor de automatisering en dit zowel voor residentiële en industriële toepassingen.

In 30 jaar tijd heeft het bedrijf zich kunnen onderscheiden door zijn innoverende producten en de betrouwbaarheid ervan.

86% van de productie wordt geëxporteerd naar meer dan 40 landen. V2 beschikt over 7 vestigingen in de wereld.

Naast de hoofdzetel in Turijn, beschikt de fabrikant over vestigingen in Azië en de 3 grootste Europese markten (Spanje, Frankrijk en Portugal) en 2 opkomende Afrikaanse landen (Marokko en Tunesië).

racconigi_hoofdzetel_V2
assortiment v2

V2 beschikt over een ruim assortiment van openers voor poorten, garagedeuren en screens :

 • 15 verschillende types van schuifpoortopeners van 200 tot 4000 kg en in verschillende uitvoeringen
 • draaipoortopeners, zowel buitenshuis als ondergrondse voor vleugels van max. 6m
 • verschillende garagepoortopeners van 8 tot 20m²
 • openers voor automatische deuren
 • 12 verschillende types motoren van buismotoren voor rolluiken, zonwering…
 • 15 verschillende types van sturingen
 • Solar powerkit “Eco-logic”

In 25 jaar tijd is SEA uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van automatisatie van deuren en poorten.

Het Italiaanse bedrijf is één van de weinige op de markt die zowel hydraulische als electromechanische producten in zijn gamma heeft. Hierbij staat kwaliteit steeds voorop. SEA heeft er dan ook voor gekozen om alles volledig in eigen beheer uit te voeren. Van ontwikkeling tot interne controle. ‘Made in Italy’ is hier dan ook een synoniem voor kwaliteit & betrouwbaarheid.

Naast deze belangrijke troef, onderscheidt SEA zich nog op verschillende manieren van zijn concurrenten:

 • Ruim assortiment van 220V en 24V hydraulische openers

 • Eigen productie: zo kan SEA zich steeds flexibel opstellen tov de noden van de markt en steeds de kwaliteit van zijn producten garanderen.

 • Dubbele productlijnen: hydraulisch en electromechanisch

 • Gecertificeerde producten volgens normen EN 12543, EN 12445 en het Amerikaanse UL 325 (als één van de weinige bedrijven)

Assortiment

Het assortiment van SEA is zeer breed en omvat:

 • garagepoortopeners
 • schuifpoortopeners
 • draaihekopeners
 • openers voor industriële poorten
 • openers voor automatische deuren
 • slagbomen
 • verzinkbare palen
 • stuurkasten
 • toebehoren
CUS050 joint hydro SEA
field grease SEA
full tank SEA
tyre killer SEA

Scharnieren, wielen, profielen, geleiders, eindsteunen, stoppen… Het gamma van Rolling Center bevat een uitgebreid assortiment van 1200 toebehoren voor hekkens.

Reeds 40 jaar ontwikkelt en produceert Rolling Center innovatieve kwaliteitsproducten. Innovatie zit in het DNA van het Italiaanse bedrijf.

Het resultaat is dat de producten steeds evolueren en nieuwe oplossingen het leven zien volgens de noden van de markt.  Rolling Center is dan ook aanwezig op alle continenten: van Oceanië tot Amerika.

rolling center assortiment
rolling center evolutie

Perco ontwikkelt en produceert hoogwaardige toegangssystemen zoals draaitrommels, draaikruisen, draaihekkens, speedgates, tourniquets, draaipoorten en zwenkpoorten.

Het Russische merk Perco staat garant voor kwaliteit.  Hun producten voldoen dan ook aan de internationale ISO 9001:2015 standaard en genieten bovendien van een garantietijd van 5 jaar!

Perco geniet dan ook van partners in meer dan 80 landen wereldwijd .

Enkele cijfers:

 • 28 jaar ervaring in de security-wereld
 • 23,000 m² productieruimte en burelen
 • team van meer dan 500 gekwalificeerde specialisten
 • sales netwerk van meer dan 400 bedrijven wereldwijd

Enkele troeven van Perco:

 • Compleet assortiment zowel voor binnen als buiten
 • Compatibel met andere lezers
 • Afstandsbediening standaard meegeleverd bij de meeste modellen
 • Modellen met anti-paniek armen
 • Oplossingen voor noodsituaties
 • Hoge doorstroomsnelheid
 • Toegangscontrole mogelijk in 1 of 2 richtingen
 • LED richtingsindicatoren/ status lichten
 • Veilige voedingsspanning 12 – 36V
 • Soepele rotatiemechanisme zonder vertraging
 • 5 jaar fabrieksgarantie
perco nederland
perco belgie
perco

XPR is een Europees bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zowel mechanische als elektronische toegangscontrolesystemen.

Ondersteund door diverse internationale onderzoeks-en ontwikkelingscentra ontwikkelde het merk door de jaren heen diverse innovatieve producten met  gepatenteerde technologieën.

Het assortiment is zeer ruim en gaat van elektromagneten, codeklavieren, aanraakschakelaars tot kaartlezers, proximityschakelaars en biometriesystemen.

Deze producten zijn vaak verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en functionaliteiten. Dit biedt de installateurs en architecten de kans om bijpassende, stijlvolle drukknoppen of codeklavieren te kunnen aanbieden.

xpr toegangscontrole acces

Reeds 25 jaar ontwikkelt en produceert het Westvlaamse Locinox een volledig gamma van mechanische en elektromechanische producten voor de poort- en hekwerkindustrie.

De expertise van Locinox ligt vooral bij het hang- en sluitwerk. De KMO wil dan ook internationaal de allerbeste zijn in die nichemarkt.

Het gamma is zeer breed en bestaat o.a. uit:

 • sloten
 • poortsluiters
 • slotvangers
 • scharnieren
 • poortvangers
 • grondgrendel en grondstop

Kwaliteit & innovatie

Locinox zet in op kwaliteit en innovatie. Er wordt dan ook zoveel mogelijk RVS en aluminium gebruikt. Indien de fabrikant verplicht is om staal te gebruiken, wordt deze warmbadgegalvaniseerd. Daarmee krijgt het een dikke zinklaag en dus de beste roestbescherming.

Bovendien worden jaarlijks nieuwe octrooien aangevraagd zodat innovaties een blijvend competitief voordeel kunnen opleveren.

Prijslijst Locinox

Nestor Company verdeelt alle producten van Locinox.

Omdat dit een groot aantal is, staan deze niet in onze standaard prijslijst maar beschikken we over een aparte prijslijst van de Locinox-producten.

Contacteer uw vertegenwoordiger voor deze prijslijst of download hieronder de catalogus.

Sinds begin 2015 verdeelt Nestor Company ook het Duitse elektronisch identificatie- en sluitsysteem Safe-O-Tronic.

Dit systeem combineert een pincode met contactloze RFID-technologie. Zelfs afsluiten per mobiele telefoon is dankzij de NFC-technologie mogelijk bij bepaalde modellen.

Bovendien kan je er nummers en/of een logo op aanbrengen. Ideaal voor kasten, kluizen en deuren van hotels, ziekenhuizen, universiteiten, scholen of industrie- en overheidsgebouwen

safe o tronic
SAFE O TRONIC

Breed gamma van voedingen

Reeds 30 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt KERT elektrische voedingen overal ter wereld.
In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid en omvat het ook :

 • éénfasige en driefasige omvormers
 • noodvoedingen
 • spanningsstabilisatoren
 • frequentieomzetters
 • acculaders

De kernactiviteit van het bedrijf blijft evenwel de voedingen. Dit is dan ook de reden dat de industriële en modulaire DIN-serie nog steeds volledig zelf worden vervaardigd in de Italiaanse fabriek van het bedrijf.

Degelijkheid en design

De producten van KERT staan garant van degelijkheid en betrouwbaarheid. Bovendien mikt het merk sterk op innovatie en design. De elegante, vloeibare lijn van de noodstroomvoorzieningen is hier een mooie illustratie van.

Kwaliteitsnormen

Om zijn prestaties op de binnenlandse en internationale markten te optimaliseren, heeft KERT besloten te voldoen aan de UNI EN ISO 9001 normen. In de komende jaren heeft het Italiaanse bedrijf als doel de meest recente UNI EN ISO 9001: 2015 certificering te verkrijgen.
KERT heeft bovendien ook het ‘Certification of Quality System’ ontvangen van de DNV, één van de meest bekende internationale controleorganen. Dit is slechts één van de bewijzen dat installateurs vertrouwen mogen hebben in de producten van het merk.

KERT
kert TRK206
TRA840_00

Sedert 1968 ontwerpt en produceert het Japanse merk Hotron sensoren voor automatische deuren.

Het gamma is zeer ruim en telt zowel activatie-, beveiligings- als combinatiedetectoren voor industriële poorten en draai-en schuifdeuren.

De hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd in Tokio en de producten zijn dan ook ontwikkeld volgens de strenge Japanse kwaliteitsstandaarden en de nieuwste EN 16005 norm.

Gereputeerde firma’s overal ter wereld zijn alvast overtuigd door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Enkele troeven van de producten van Hotron:

 • Compleet assortiment
 • 5 jaar garantie
 • Snelle plaatsing: éénvoudige instellingen en standaard configuratie reeds ingesteld
 • Betrouwbaarheid: werkt zonder problemen van -25°C tot +55°C
 • Unieke ‘door learn-functie’
 • Handleidingen in het Nederlands
lusdetector hotron

Sinds 1991 ontwikkelt en produceert ARH innovatieve software en apparaten voor nummerplaatherkenning.

Ongeveer 2500 partners wereldwijd doen beroep op de knowhow van ARH inzake het verwerken van beelden en data. ARH is dan ook één van de meest invloedrijkste firma’s op de wereldmarkt veiligheids- en verkeerstechnische informatiesystemen.

De diverse herkenningstechnologiën worden gebruikt op elk continent. In landen zoals Australië tot Brazilië en van Saudi Arabië tot Korea.

arh nummerplaatsherkenning nestor company
 • Hoofdzetel:  Boedapest, Hungarije (EU), Innovatie Center: Perbal, Hungarije, USA office: Clearwater, FL

 • Aantal installaties ANPR/LPR wereldwijd: 50 000

 • 5 keer winnaar van de “Technology Fast 50 Central Europe”- prijs van Deloitte

 • Certificaten : ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 27001:2005

Eén van de marktleiders

Vanuit zijn hoofdkwartier in Turijn levert Tecnoalarm alarmsystemen aan een 30-tal landen in Europa, Afrika en het Midden Oosten.

Dit succes heeft het bedrijf te danken aan zijn hoogwaardige technologie, voortdurende innovatie en design.

De producten van Tecnoalarm zijn conform EN en beschikken zowel over het Belgische INCERT als het Nederlandse NCP-label .

Uiterst betrouwbaar

De producten van Tecnoalarm combineren reeds 35 jaar een betrouwbare werking met een grote gebruiksvriendelijkheid. Het assortiment is zeer ruim en is steeds afgestemd op elkaar. Zo kan ieder alarmsysteem uitgebreid worden met diverse draadloze detectoren, rookmelders, bedienpanelen of extra domoticafuncties. Nu maar ook in de toekomst.

gebouw tecnoalarm
tecnoalarm incert
UTS-4-3

Vanop afstand controleerbaar

Bij Tecnoalarm maakt men gebruik van vooruitstrevende, gepatenteerde technologieën die zowel de installateur als de gebruiker unieke voordelen bieden.

 • RSC-tecnologie

Zo biedt de RSC-technologie (Remote Sensitivity Control) de installateur de mogelijkheid om via internet een diagnose van het systeem uit te voeren. Dit zorgt voor een vermindering van 70% van de kosten en de tijd die nodig is voor de bekabeling.

 • RDV-technologie

De gepatenteerde RDV-technologie (Remote Digital Verification) biedt de gebruiker dan weer de mogelijkheid om bij een alarmmelding eenvoudig te controleren indien de inbraak daadwerkelijk is.

RDV zorgt ervoor dat het alarmsignaal van de bewegingsmelder wordt omgezet in een geluidsignaal dat in verhouding staat met de gedetecteerde beweging. Zo kan de gebruiker in real-time nagaan of de schuldige de kat is of er ongewenst bezoek is in zijn eigendom.

app tecnoalarm

Zoals Ferrari

Naast de uitgebreide mogelijkheden beschikken de alarminstallaties ook over een aantrekkelijk design.

Tecnoalarm deed hiervoor beroep op het bekende Italiaanse bureau Pininfarina dat o.a. reeds werkte voor prestigieuze merken als Ferrari en Maserati. Dankzij hun modern ontwerp maakt het alarmsysteem helemaal deel uit van het interieur van de gebruiker.

In België en Nederland heeft Nestor Company een groep van installateurs geselecteerd die het merk in hun regio mogen verdelen. Hebt u interesse om u te onderscheiden van uw concurrenten ? Neem dan contact met ons om Tecnoalarm beter te leren kennen. 

RIB is een Italiaanse fabrikant van automatische systemen voor poorten, hekkens en rolluiken.

Het toonaangevend bedrijf werd in 1971 opgericht als antwoord op de veeleisende eisen van de militaire sector.

Deze afkomst is nog steeds merkbaar : de producten van RIB kunnen tegen een stootje! De motoren van het merk behoren dan ook tot de meest krachtige ter wereld en zijn in staat om tot 12 ton in beweging te brengen.

Enkele voorbeelden van producten:

 • Draaihekopeners: King en Prince
 • Schuifhekopeners: KR500,KR800, Super…
 • Slagbomen: President, Park, Rapid, Industrial,…
RIB motoren
RIB SLAGBOOM

Gard is een Europees merk van elektronicaproducten.

Het gamma van Gard is zeer compleet en beslaat zowel CCTV-, toegangscontrole- als intercomoplossingen. Deze beveiligingsproducten worden zorgvuldig geselecteerd door onze productspecialisten voor hun voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuwe CCTV-reeks

Na een nieuwe reeks AHD-camera’s te hebben geïntroduceerd, werd het assortiment onlangs uitgebreid met 2 reeksen IP-camera’s: een basic en een premiumreeks. Natuurlijk werd ook de bijhorende DVR’s en accessoires aangeboden.

Gard is verkrijgbaar bij enkele bevoorrechte partners in de Benelux en Frankrijk.

Vektor is een Europees merk van automatisatieproducten. Deze producten kenmerken zich door een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding en bieden vaak een oplossing voor specifieke problemen.

Eén van de paradepaardjes van Vektor, is de CUD-reeks. (zie foto)

Die reeks elektromechanische openers voor draaipoorten bestaan ook in een compacte uitvoering zodat ze bijna onzichtbaar tegen een stalen hekpaal bevestigd kunnen worden.

Een andere succesvolle reeks van Vektor zijn de asmotoren Axe. Dit assortiment van een tiental kwalitatieve asmotoren kan vervolledigd worden met een aantal toebehoren zoals een sturing, kabel en toebehoren. Bovendien kan de installateur de sturing van deze motor laten personaliseren met zijn eigen logo.

STU4116
cud100 vektor
Vektor BAv slagbomen